Розробка шасі роботизованої платформи з адаптивним кліренсом для виробничої сфери - Дорогань, Д. В. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є конструювання роботизованої платформи, яка включає в себе будування структурної схеми, створення ескізу, та підбір компонентів. Предметом розробки є роботизована платформа з адаптивним кліренсом для виробничої сфери. Метою роботи є розробка макету роботизованої платформи з адаптивним кліренсом. Після проведення аналізу існуючих платформ був розроблена структурна схема. За допомогою структурної схему були підібрані потрібні компоненти такі як плата Arduino UNO Bluetooth модуль серводвигуни та електродвигуни. Керування буде здійснюватися за допомогою Bluetooth модуля буде здійснюватися переміщення платформи а також відбуватиметься функція адаптивного кліренсу. Також був написаний код для роботи платформи.
Keywords: роботизована платформа; адаптивний кліренс; ARDUINO UNO