Використання соціальних медіа та мультимедійних технологій для репрезентації літературного клубу бібліотеки ВНЗ - Бараннік, С. С. (My University, 2017)
У доповіді ідеться про репрезентацію літературного клубу бібліотеки ВНЗ у соціальних мережах, яка дуже важлива для формування позитивного іміджу та залучення відвідувачів.
Keywords: бібліотека внз; відвідувач; соціальні медіа; літературний клуб