Розробка додатку для IOS, надання даних про якість повітря - Косенко, М. А. (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка додатка для ios, надання даних про якість повітря. В даній роботі проведено огляд і аналіз вимог до моніторингу якості повітря, огляд і аналіз існуючих систем моніторингу, розроблено UML схему си стеми моніторингу якості повітря та запропоновано програмне забезпечення для управління системою.
Keywords: якість повітря; моніторинг якості повітря; повітря