Дослідження методів збільшення органічного трафіку мобільних застосунків, які опубліковані на маркетплейсах - Благой, В. О. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення Дослідження методів збільшення органічного трафіку мобільних застосунків, які були опубліковані на маркетплейсах. У результаті роботи була здійснена підготовча робота для подальшого дослідження та розроблена документація для майбутнього алгоритму збільшення органічного трафіку для розробників мобільних застосунків
Keywords: ключові слова; маркетплейс; органічний трафік; оптимізація мобільного застосунку; просування; функціонал