Оптимізація обробки інформації первинних радіолокаційних систем спостереження повітряного простору - Даценко, О. О.; Свид, І. В. (ХНУВС, 2021)
У роботі показано, що для способу обробки інформації при якому поєднання інформації здійснюється на рівні прийняття рішень про виявлення повітряних об’єктів в кожному каналі обробки сигнальних інформації має деякі переваги в якості обробки інформації первинних радіолокаторів в порівнянні з використовуваним в даний час варіантом поєднання інформації. Все це дозволяє підвищити якість інформації в системі контролю повітряного простору.
Keywords: обробка інформації; первинна радіолокаційна система; система спостереження; повітряний простір