ШІ-експерт з нумізматичної продукції - Гармаш, Р. В. (My University, 2025)
Мета роботи – створити інтелектуальну інформаційну систему, яка забезпечить зручний інтерфейс і сучасні аналітичні інструменти для роботи з нумізматичною продукцією, з урахуванням поточних ринкових умов і потреб користувача. Методи дослідження – у процесі дослідження застосовувалися методи аналізу предметної галузі, проєктування архітектури вебдодатку, реалізація серверної та клієнтської частини з використанням ASP.NET Core MVC, EF Core, а також МН для обробки зображень та прогнозування цін. У результаті роботи був створений багатофункціональний вебдодаток, що дозволяє проводити оцінку стану монет, аналізувати динаміку цін та формувати рекомендації для користувачів. Дана робота демонструє приклад ефективного поєднання засобів веброзробки з технологіями штучного інтелекту та відкриває перспективи для подальшого розширення функціональності – зокрема, інтеграції більшої кількості інформації чи створення мобільної версії.
Keywords: нумізматика; зручний інтерфейс