Методи та алгоритми оцінки цифрової інфраструктури закладів вищої освіти - Лега, Є. С. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробити алгоритм для оцінки візуальної складової цифрової інфраструктури закладу вищої освіти. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано існуючі методи оцінки цифрової інфраструктури університетів в цілому та окремого візуального компоненту. Були проаналізовані існуючі критерії для оцінки візуальної складової університетів. На основі результатів дослідження було удосконалено метод для моніторингу дизайну цифрової інфраструктури університету та запроваджено дані результати у європейську компанію. Даний метод допоміг у розробці освітнього компоненту на сайті компанії, що дає такі послуги.
Methods and Algorithms for Evaluating Digital Infrastructure of Higher Education Institutions
Keywords: цифрова інфраструктура; університет; заклад вищої освіти