Методи та засоби захисту акустооптичного каналу від витоку інформації на об'єкті інформаційної діяльності - Іванько, І. К. (ХНУРЕ, 2025)
This report briefly describes the methods and means of protecting the acousto-optic information channel to the object of information activity.
Keywords: акустооптичний канал; виток інформації