Залежність оформлення статей від типу журналу - Вовк, О. В.; Більчук, О. С.; Манаков, В. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Сучасний науковий світ потребує від авторів статей уваги до оформлення своїх робіт. Одним з важливих аспектів є напрям періодичного видання. Різні типи журналів мають різні вимоги до оформлення текстів, що може вплинути на сприйняття читачів.
Keywords: оформлення текстів; журнал