Гуманітарний розвиток української держави в період правління П. Скоропадського - Матвєєв, М. С. (ХНУРЕ, 2021)
Період Української революції (1917–1920 рр.) активно досліджується в сучасній українській історіографії. Досліджуючи політичне та економічне життя того періоду, неодмінним є дослідження гуманітарного розвитку за доби правління останнього гетьмана України Павла Скоропадського
Keywords: українська історіографія; українознавство