Комп’ютерне моделювання нейро-адаптерної системи керування положенням бортового прожектора гелікоптера - Ребезюк, Л. М.; Черкашин, В. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова математичної моделі для вирішення оптимізаційної задачі щодо точності позиціонування та швидкодії керування положенням бортового прожектора (за азимутом та кутом місця) гелікоптера із за стосуванням нейро-адаптерів (neuro-adapters).
Keywords: нейро-адаптер; прожектор гелікоптера