Технологічні основи оцінки та забезпечення теплових режимів для виробів радіоелектронної апаратури - Котух, В. Г.; Торба, С. В. (ХНУРЭ, 2006)
Сполучення плівкової комутації та модульного принципу побудови мікроблоків для виробів радіоелектронної апаратури дає змогу забезпечити нормальні теплові режими.
Keywords: мікроблок; тепловий режим; РЕА