Комп’ютерні технології управління в будівництві: інфографіка огляду літератури - Григоров, М. В.; Фесенко, Т. Г. (ХНУРЕ, 2022)
Відомо, що реалізація будівельного проєкту передбачає інтеграцію зна-чної кількісті даних і одночасно враховувати географію, умови розташуван-ня, існуючу інфраструктуру, а також широкий спектр вимог зацікавлених сторін. Від компанії забудовника вимагається інтеграція знань технологій розробки технічної документації, організації будівельних робіт, а також за-стосування сучасних засобів механізації і автоматизації.