Розробка модуля «Облік виробленої продукції» інформаційної системи підприємства з виготовлення автомобілів - Щипанов, А. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено розробці модуля обліку виробленої продукції інформаційної системи (ІС) підприємства з виготовлення автомобілів. Об’єктом автоматизації в роботі є підприємство з виготовлення автомобілів. Робота містить змістовний опис та аналіз структурних і функціональних особливостей предметної області, огляд та аналіз сучасного стану розглянутої проблеми, аналіз існуючих сучасних методів і засобів її вирішення, формулювання завдання розробки. У роботі наведені вимоги до функцій модуля облік виробленої продукції, опис архітектури об’єкта розробки на рівні функцій, опис розроблених елементів інформаційної та програмної забезпечуючої систем. Сфера використання результатів роботи – обліковий процес на підприємстві з виготовлення автомобілів.
Keywords: облік виготовленої продукції; виготовлення автомобілів