Важливість духовного здоров’я людини в сучасному суспільстві - Луценко, А. В. (КВІЦ, 2021)
У тезах доповіді проведено аналіз наявних літературних джерел щодо важливості збереження й поліпшення стану духовного здоров’я особистості в сучасному суспільстві та умовах технічного прогресу.
Keywords: духовно-орієнтовані цілі сучасної освіти; особистість; духовне здоров’я