Аналіз методів пошуку вибухонебезпечних предметів - Придатько, Д. Р. (ХНУРЕ, 2024)
У статті представлено аналіз різних методів пошуку вибухонебезпечних предметів. Детально розглянуто принципи роботи, переваги та недоліки кожного методу. Стаття забезпечує комплексний огляд наявних методів пошуку ВНП, що допоможе фахівцям обрати найбільш відповідний метод залежно від конкретних умов та вимог. The article presents analysis of various methods of searching for explosive devices. The principles of operation, advantages and disadvantages of each method are discussed in detail. The article provides comprehensive overview of available methods of explosive ordnance detection, which will help specialists choose most appropriate method depending on specific conditions and requirements.
Analysis of searching for explosive farts methods
Keywords: методи пошуку; вибухонебезпечні предмети