Дослідження технічних можливостей предметної фото- і відеозйомки на камеру смартфона - Кусинська, І. Ю. (My University, 2022)
В кваліфікаційній роботі проведено аналіз принципів побудови та технічних характеристик камер смартфонів. Виконано теоретичні і експериментальні оцінки технічних параметрів зінмальної та освітлювальної апаратури для проведення предметної зйомки: проведена оцінка чутливості камери смартфону, оцінка характеристик і вибір системи освітлення, проведена експериментальна перевірка результатів розрахунків. Описана власна практика створення предметного фото і відео на камеру смартфона: обґрунтоване технічне забезпечення для предметної зйомки на смартфон, наведено власні приклади предметної фото- і відеозйомки.
Keywords: дифузність; камера; колір; освітленість; предметна зйомка; софт-бокс; смартфон