Принцип роботи атаки SnailLoad - Ніконенко, Д. В.; В’юхін, Д. О.; Голобородько Ю.М. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є розгляд SnailLoad - нового типу атаки побічного каналу, що дозволяє віддаленому зловмиснику визначати активність користувача в інтернеті, зокрема, які вебсайти він відвідує або які відео переглядає, навіть без безпосереднього доступу до його мережевого трафіку
Keywords: SnailLoad; атака побічного каналу