Вдосконалення характеристик датчиків повітряного середовища для забезпечення безпеки виробничого персоналу - Кукочка, О. О. (My University, 2019)
Проведено аналіз та вибір найбільш оптимальних засобів для створення програмного забезпечення для розрахунку витоку газу із обладнання. Створено програмний модуль, який вираховує масу газу по відношенню до часу та виводить концентрацію і діаграми результатів. Програмний модуль вирахування показників витоку газу з обладнання може бути використано для аналізу ризиків в промисловості.
Keywords: програмний модуль; виток газу; аналіз ризику; резервуар