Метод відеодерматоскопії при оцінці стану шкіри під час атопічного дерматиту - Аврунін, О. Г.; Ісаєва, О. А.; Трубіцин, О. О. (WayScience, 2020)
Візуальний аналіз дерматоскопічного зображення дозволяє лікарю зробити попередній висновок про стан шкіри, але даний метод володіє значною часткою суб'єктивності, що знижує ефективність і достовірність при спостереженні за перебігом захворювання в динаміці. В роботі розглянуті колірні характеристики відеодерматоскопічних зображень уражених ділянок шкіри з атопічним дерматитом. Дані аналізу дозволяють оцінити інтенсивність і динаміку запальних процесів в уражених ділянках шкіри.
Keywords: відеодерматоскопія; атопія; дерматит