Розробка стратегії управління інтелектуальною власністю підприємця у сфері електронної комерції - Шматков, Д. І. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2023)
Представлена робота містить огляд підходу до розробки стратегії управління інтелектуальною власністю у проєкції її використання у сфері електронної комерції. Стратегія включає в себе вивчення діяльності компанії та аудит її інтелектуальної власності, SWOT аналіз відповідно до доцільності інтелектуальної власності, управління ризиками відповідно до SWOT аналізу, формування рішень на рівнях управління інтелектуальною власністю, побудову дорожньої карти. The presented work contains an overview of the approach to the development of an intellectual property management strategy in the projection of its use in the field of electronic commerce. The strategy includes a study of a company's activities and an audit of its intellectual property, a SWOT analysis in accordance with the feasibility of intellectual property, risk management in accordance with the SWOT analysis, development of decisions at levels of intellectual property management, and construction of a road map.
Keywords: інтелектуальна власність; е-комерція; стратегія управління; SWOT аналіз; дорожня карта; intellectual property; e-commerce; management strategy; SWOT analysis; road map