Розробка інтелектуального застосунку психологічної допомоги з тестуванням - Голубєв, А. Ю. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка інтелектуального застосунку для отримання психологічної допомоги шляхом консультацій та тестування психологічного стану на основі комплексного тесту з використанням нейронної мережі. Методи дослідження – теоретичний (збір та структуризація наявних досліджень в галузі), експериментальний (програмна реалізація застосунку та нейронної мережі, її навчання). У результаті роботи було досліджено актуальність теми роботи, особливо в умовах війни в Україні, проведено аналіз обраної предметної галузі, аналіз та порівняння наявних рішень, що впроваджені у цій сфері, існуючі набори даних з записом голосу, натренована та протестована нейронна мережа з різними значеннями гіперпараметрів для досягнення найоптимальнішого можливого результату. Був розроблений веб застосунок який складається з бекенд частини на Java та фронтенд частини на React.JS. Нейронна мережа була впроваджена до розробленого веб застосунку як одна з частин компоненти інтелектуального тестування.
Keywords: аналіз емоцій; психологічна допомога