Дослідження ефективності моделей розпізнавання товарів на інтернет ресурсах - Бордюг, Д. Є. (My University, 2023)
Мета роботи – дослідження згорткової нейронної мережі та її розробка. Методи дослідження – згорткові нейронні мережі, класифікація зображень. В результаті проведених досліджень була розроблена згорткова нейронна мережа таким чином, щоб вона могла вирішувати поставлене завдання. Отримані результати використовуються для класифікації зображень. В якості програмної платформи використано мова програмування Python з бібліотеками машинного навчання Google Tensorflow та Keras. Пропонована розробка є корисною для класифікації зображень та має попит у сучасному часі.
Keywords: згорткові нейронні мережі; класифікація зображень; keras; python; tensorflow