Підхід до збільшення продуктивності процесів обробки мультимедійного трафіку - Харченко, Н. А.; Бойчук, М. І.; Дяченко, Д. А. (SSPG Publish, 2021)
Дослідження загальних напрямків збільшення продуктивності процесів обробки відеоінформації на рівні джерела.
Keywords: архітектура CPU; відеоінформація; smart-агент; кодування