Порівняльний аналіз якості інформаційного забезпечення системами широкозонного багатопозиційного спостереження - Свид, І. В.; Обод, А. І. (Системи обробки інформації, 2016)
Розглянуто методи й приводяться порівняльні показники якості інформаційного забезпечення користувачів системами широкозонного багатопозиційного спостереження. Показано, що використання активного та пасивного методів створення систем широкозонного багатопозиційного спостереження дозволяє суттєво збільшити як кількість методів рішення координатної задачі, так і підвищити якість інформаційного забезпечення користувачів.
Keywords: інформаційне забезпечення користувачів; системи широкозонного багатопозиційного спостереження