Дослідження методів рендерінгу користувацького інтерфейсу на базі фреймворків React та Svelte - Свиридов, В. Е. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є порівняння методів рендерінгу інтерфейсу користувача в двох фреймворках: React та Svelte. Метою є виявлення переваг і недоліків кожного підходу, а також визначення ситуацій, в яких вони можуть бути найбільш ефективними. Головною метою цього дослідження є проведення аналізу та порівняння методів рендерінгу користувацького інтерфейсу в двох популярних фреймворках – React та Svelte. Дослідження спрямоване на виявлення особливостей кожного з підходів, їх переваг та недоліків, а також на визначення ситуацій, в яких один фреймворк може бути більш ефективним або зручним для використання в порівнянні з іншим. Результати цього дослідження можуть служити підставою для обґрунтованого вибору фреймворку при розробці веб-додатків з урахуванням конкретних умов та завдань проекту.
Keywords: Svelte; рендерінг; фреймворк React; інтерфейс користувача