Методи пошуку помилок проектування в HDL– моделі цифрових пристроїв в умовах неповної специфікації - Шкиль, А. С.; Альмадхоун, С.; Сиревич, Е. Е. (Видання Української державної академії залізничного транспорту, 2010)
Розглянуто методи пошуку помилок проектування в неструктурованому HDL–коді. Запропоновано загальну процедуру діагностування HDL–моделей при неповній специфікації напроектований пристрій. Розроблено структурні методи пошуку проектування та метод зворотного відслідкування
Keywords: цифровые устройства; операторы HDL-кода; диагностирование HDL-модели; граф; контрольные точки; ошибка проектирования модели; эталонные реакции