Дослідження та розробка методики оцінки якості гнучкого пакування - Черкашина, Н. Г. (My University, 2020)
В роботі вирішені наступнізадачі: аналіз технологічного процесу флексографічного способу друку гнучкої упаковки на підприємстві ПрАТ «Роганська картонна фабрика» та визначені проблемні етапи, на яких можлива поява браку; розроблені рекомендації щодо підвищення якості гнучкого пакування, виготовленого флексографським способом друку на підприємстві; згідно з представленою методикою проведено аналіз видів браку; проаналізована статистика появи бракованої продукції після впровадження розроблених рекомендацій. За результатом проведеного експерименту на ПрАТ «Роганська картонна фабрика» були впроваджені рекомендації для поліпшення управління якістю гнучкого пакування в виробничому процесі на підприємстві.
Keywords: флексографія; чіткість зображення; контраст