Систематизація основних заходів адміністративного нагляду в АПК України: сучасний погляд - Іванова, Г. С. (Право, 2019)
У статті проведено відмежування понять «нагляд» та «контроль», надано авторський підхід до визначення поняття наглядових заходів в агропромисловому комплексі України, здійснено огляд урядових нововведень стосовно реорганізації державних органів, які наділені наглядовими повноваженнями в агропромисловому комплексі України, визначені пріоритетні напрями розвитку державно-наглядових функцій в аграрному секторі економіки. // The article distinguishes between the concepts of "supervision" and "control", provides an author's approach to defining the concept of supervision in the agro-industrial complex of Ukraine, reviews government innovations regarding the reorganization of state bodies endowed with supervisory powers in the agro-industrial complex of Ukraine. supervisory functions in the agricultural sector of the economy.
Keywords: нагляд; заходи адміністративного нагляду; агропромисловий комплекс України; державнонаглядові функції; supervision; measures of administrative supervision; agro - industrial complex of Ukraine; state supervisory functions