Дослідження методом двобічних наближень одновимірних крайових задач для рівнянь четвертого порядку, які є математичними моделями мікроелектромеханічних систем - Гвоздєв, М. І. (ХНУРЕ, 2023)
The paper considers a one-dimensional microelectromechanical system, the mathematical model of which is the Navier problem for a fourth-order semilinear equation. To find its numerical solution, a method of two-sided approximations based on the use of the Green’s function is proposed.
Keywords: мікроелектромеханічна система з електростатичним керуванням; МЕМС; задача Нав’є; інтегральне рівняння Гаммерштейна; функція Гріна