Система освітлення приміщення на базі мікроконтролера Аrduino - Усенко, Д. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи освітлення приміщення на базі мікроконтролера Arduino. В роботі розглянуто принципи побудови систем освітлення приміщення, принципи управління джерелами світла та принципи дистанційного управління системами освітлення. А також методи реалізації автоматичного освітлення на основі мікроконтролерів Arduino. Обрано компоненти і розроблено структурну схему підключення компонентів системи освітлення на базіArduinoUnoR3. Здійснено програмну реалізацію алгоритму роботи системи. Програмне забезпечення для мікроконтролера розроблено в середовищі ArduinoIDE. Програмування здійснено на мові програмування С++, з використанням технологій програмування мікроконтролерів Arduino. Розроблена система дозволяє виконувати автоматичне включення /виключення світла в приміщенні за допомогою датчиків руху.
Keywords: Arduino IDE; освітлення приміщення; дистанційне управління освітленням