Використання штучного інтелекту в ігрових додатках - Узлов, Д. Ю.; Стрельченя, Д. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження використання штучного інтелекту у додатках та створення власної гри на основі отриманої інформації. Оскільки штучний інтелект в іграх звичайно простіший від штучного інтелекту в нашому житті, то й алгоритми не є складними. Для деяких задач підходить дерево рішень, десь використовується скінченний автомат, використовують різні алгоритму пошуку шляху: алгоритм Дейкстри, алгоритм пошуку A*. Для написання додатку буде використовуватися рушій Unity з можливістю написання на мові програмування C#
Keywords: ігровий додаток; створення власної гри