Складання розкладу руху мереж громадського транспорту за допомогою еволюційних алгоритмів - Мельниченко, О. В. (My University, 2023)
Об'єктом дослідження є розклад відділу технічної підтримки та адміністрування на IT-підприємстві та способи його формування, предметом дослідження – безпосередньо алгоритм еволюційних стратегій у контексті складання розкладу. Метою дослідження є скорочення часу на формування розкладу змін та підвищення якості одержуваного розкладу шляхом розробки гнучкої автоматизованої системи складання розкладу змін відділу технічної підтримки.
Keywords: алгоритм еволюційних стратегій; формування розкладу змін; відділ технічної підтримки