Оптимізація обробки даних в мережах систем спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Стрельницький, О. О. (Системи обробки інформації, 2016)
У статті на основі розгляду процедур, котрі виконуються на етапах обробки даних систем спостереження повітряного простору,показано, що оптимізувати виявлення та вимір координат повітряних об’єктів можливо тільки при розподіленій обробці інформації в мережах систем спостереження, а величина аналогового порогу виявлення сигналів використовується в якості параметру при сумісній оптимізації обробки даних спостереження.
Keywords: оптимізація обробки даних; системи спостереження; повітряні об’єкти