Метод віднімання фону у засобах відеостереження промислово-виробничих приміщень - Білоконь, М. А. (ХНУРЕ, 2024)
The paper presents the features of using the background subtraction technique and types of comparison and threshold processing for the use of control in the production space.
Keywords: метод віднімання фону; засоби відеоспостереження; якість розпізнавання; промислово-виробничі приміщення