Розробка методу вилучення знань для визначення уподобань клієнтів сервісу оренди автомобілів - Богун, А. Є. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – дослідження та розробка методу вилучення знань для визначення уподобань клієнтів сервісу оренди автомобілів та аналіз методів вирішення проблеми визначення рекомендацій. Предметом розробки є метод, що є деяким варіантом рекомендаційної системи, яка дозволить клієнтам підбирати автомобілі для прокату, а адміністратору прокату автомобілів – зробити сервіс більш зручним, а також збільшити прибуток за допомогою кращого підбору засобів пересування для клієнтів.
Keywords: прокат автомобілів; оренда; рекомендаційна система; персоналізація; колаборативна фільтрація