Волонтерський рух і його роль у сучасному суспільстві - Якубаш, М. О. (ХНУРЕ, 2020)
This article describes a question of creation volunteer organizations in modem society. How works volunteer organisations works and solo-volunteers. How to improve modern society with help of volunteers. What people should do to help our world. Сьогодні роль волонтерського руху набуває дедалі більшого значення для соціального розвитку суспільства. Волонтерський рух є елементом соціальної відповідальності та вищим проявом розвиненого громадянського суспільства
Keywords: культурне розмаїття; українознавство