Пропозиції щодо удосконалення технічної експлуатації та ремонту радіоелектронних засобів озброєння в зоні ведення бойових дій в умовах ресурсних обмежень - Дранник, П. А.; Рощупкін, Є. С.; Гeрaсимов, С. В.; Кукобко, С. В. (НАСВ, 2024)
Для забезпечення скорочення часу технічного обслуговування та ремонту в доповіді пропонується застосування безпілотних літальних апаратів, спеціальних вимірювальних сигналів для визначення технічного стану РЗО та оптимізацію засобів вимірювальної техніки у складі контрольно-вимірювальної апаратури, оптимізацію закупівлі та (або) комплектації комплектів запасних інструментів та приладів, застосування адаптивних методів технічної діагностики та прогнозування технічного стану, удосконалення підготовки персоналу, що виконує операції технічного обслуговування та ремонту РЗО. Наведені можливі шляхи реалізації наданих пропозицій та розглянута їх ефективність.
Keywords: коефіцієнт надійності бойової роботи; коефіцієнт технічного використання; технічне обслуговування