Дослідження інформаційно-контрольної системи дистанційного керування - Троян, І. В. (My University, 2025)
Мета роботи – розробити систему радіозв’язку для дистанційного керування, яка забезпечує високу надійність і стабільність передачі даних в умовах фізичних перешкод та значних відстаней. Задачи дослідження: а) Проведення порівняльного аналізу методів дистанційного зв’язку; б) Урахування законодавчої бази що пов’язані з використанням радіозв'язку в промислових цілях; в) Проведення розрахунків величини відношення сигнал/шум для кожної з цілей та проведення моделювання інтенсивності сигналу що приймається.
Keywords: система дистанційного керування; радіозв’язок; lora датчик; відношення сигнал-шум