Використання еволюціонуючої нейронної мережі в action-іграх - Полянська Є. О. (My University, 2022)
У роботі пропонується створити action-гру з використанням алгоритму нейроеволюції наростаючих топологій для того, щоб на власні очі побачили навчання штучного інтелекту. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження на практиці роботи нейроеволюції та навчання штучного інтелекту за допомогою action-гри з використанням алгоритму нейроеволюції наростаючих топологій.
Keywords: нейронні мережі; нейроеволюція; еволюція; алгоритм нейроеволюції наростаючих топологій; штучний інтелект; action-гра; функції активації