Вербальна модель побудови оптимальної стратегії розвитку сервісних підприємств - Гуца, О. М.; Довгопол, Н. В. (ХНУРЕ, 2022)
Ринкова практика демонструє нові сучасні методи, інструменти та підходи до управління організаціями, які дозволяють формувати переваги серед конкурентів та, відповідно, підвищувати свою конкурентоспроможність. Без стратегії у підприємства немає продуманого плану дій, який допомагає швидко та легко адаптуватися до мінливих зовнішніх умов, а без цього важко досягти бажаних цілей і завдань. Це особливо актуально в такій специфічній сфері, як побудова стратегії сталого розвитку малих і середніх підприємств (МСП) в умовах кризи.
Keywords: переваги серед конкурентів; підприємство в умовах кризи