Критерії оцінювання методів прогнозування рекомендаційних систем - Русанов, І. С.; Лещинська, І. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Рекомендаційні системи грають вирішальну роль у персоналізації досвіду користувачів, пропонуючи контент, який відповідає їхнім уподобанням та поведінковим патернам. Використання точних методів прогнозування є критично важливим для досягнення високої задоволеності користувачів. Основними критеріями оцінювання цих методів є точність, кількість факторів, швидкість навчання, кількість епох навчання та F1-оцінка.
Keywords: оцінка прогнозування; рекомендаційна система