Методи управління каталогом нерухомості - Касапов, В. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз сучасних методів і систем управління каталогом нерухомості та розробка веб-сервісу для доступу до каталогів нерухомості. У ході виконання атестаційної роботи було проаналізовано вимоги до методів і систем управління каталогом нерухомості, сучасні технології та засоби для реалазції веб-застосунку системи. Наукова новизна результатів роботи полягає в доповненнях методів проектування та автоматизації систем управління каталогом інфораційних об’єктів у вигляді веб-сервісу. Покращено методи розробки архітектури бази даних для більш швидкого розширення інформаційних об’єктів системи. Практичне значення одержаних результатів полягає в запропонованих технологічних рішеннях удосконалення процесів побудови інформаційних систем, які можут бути використані розробниками програмного забезпечення при розробці веб-застосунків та при моделюванні систем.
Methods of Real Estate Catalog Management
Keywords: веб-сервіс; інформаційна система; HTML; С#; ANGULAR; CMS