Вплив GDPR на захист персональної інформації у інформаційному середовищі. - Оченашко. М. О. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Розглядається принцип побудови і застосування токенізації при обробленні текстів
Keywords: комп'ютерний зір; мовні моделі; токенізація