Розробка тестів з використанням засобів обчислювальної техніки - Романенко, І. О.; Столбов, В. Ф.; Рубан, І. В.; Третяк, В. Ф. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2007)
В статті розглядаються питання пов’язані з розробкою тестів з використанням засобів обчислювальної техніки.
Keywords: ЕОМ