Дослідження моделей і методів підвищення гнучкості розкладу ІТ-проєкту дистанційного навчання - Кудрявцева, М. О. (My University, 2023)
Метою даної роботи є дослідження моделей і методів підвищення гнучкості розкладу ІТ-проєкту дистанційного навчання та створення комбінованого методу і моделі, які мають використовувати сильні сторони існуючих, мінімізуючи при цьому їхні недоліки
Keywords: алгоритм на основі обмежень; генетичний алгоритм; гнучкий розклад занять; дистанційне навчання; жадібний алгоритм; завдання виконання обмежень