Бездротова сенсорна мережа на основі інтелектуальних мобільних об'єктів - Федорченко, А. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка алгоритму взаємодії двох інтелектуальних мобільних об'єктів. У ході виконання атестаційної роботи були розглянуті різні типи мереж, що самоорганізуються, і протоколів маршрутизації. Також був проведений аналіз сучасного стану наукових досліджень за темою магістерської атестаційної роботи. Було вирішено побудувати прототип мережі, що самоорганізується, на базі системи інтелектуальних мобільних об'єктів, які будуть обмінюватися даними між собою. Але необхідно врахувати, як буде відбуватися обмін інформацією всередині системи. Також необхідно провести порівняльний аналіз платформ розробки і зрозуміти, який стандарт передачі даних використовувати.
Wireless Sensor Network Based on Intelligent Mobile Objects
Keywords: бездротова мережа; В.А.Т.М.A.N.; GPS; Wi-Fi; WLAN