Проблеми запровадження «хмарових» інформаційних технологій в роботі підприємства чи організації - Збаражський, К. А.; Давидова, В. П.; Шеховцова, В. І. (Національна металургійна академія України, 2019)
Інформаційні технології активно входять в сучасне життя, в тому числі в організацію виробничого процесу, діяльність якого неможлива без відповідної системи управління. Ефективна інформаційна система значно спрощує процес управління підприємством, дозволяє вчасно зібрати, впорядкувати, обробити необхідну інформацію і прийняти вірне рішення. Але їх впровадження зв'язано з певними труднощами.
Keywords: інформаційні технології; виробничий процес; інформаційна система