Моделювання сфокусованої багатопозиційної системи випромінювачів - Новак, А. М. (My University, 2019)
У роботі проведено теоретичні дослідження методів фокусування електромагнітного випромінювання у засобах функціонального ураження бортових радіоелектронних засобів безпілотних літальних апаратів потужними позасмуговими електромагнітними впливами. Результати: науковий – подальше вдосконалення способів протидії безпілотним літальним апаратам; практичний – удосконалення техніки побудови засобів функціонального ураження БЛА. Галузь використання – радіоелектронна боротьба.
Keywords: фокусування електромагнітного випромінювання; антена; багатопозиційна система випромінювачів; функціональне ураження; випромінювач