Дослiдження переваг застосування графiкiв у системi LATEX при оформленнi наукових праць - Нікітенко, О. М.; Дейнеко, Ж. В.; Грищенко, Т. Б. (Видавництво Б. I. Маторiна, 2021)
Дослiдження переваг застосування графiкiв у системi LATEX при оформленнi наукових праць
Keywords: LATEX; оформлення наукових праць